A picture

Odeslat stránku e-mailem

Obsah

Výroční zpráva města Klášterce nad Ohří za rok 2017

Město Klášterec nad Ohří vydává historicky první výroční zprávu. Sloužit by měla především občanům k získání náhledu do dění na klášterecké radnici. V ucelené podobě se zde dočtou nejen o hospodaření města, ale i o nejvýznamnějších projektech, které se v uplynulém roce ve městě realizovaly. V úvodu se výroční zpráva věnuje informacím o městě, samosprávě a vedení města. V další části seznamuje s činností městského úřadu a jednotlivých odborů včetně stručného představení vedoucích odborů. Zpráva obsahuje přehled aktivit v roce 2017 z pohledu místního hospodářství, investic, správy majetku, cestovního ruchu, propagace, matriky a dalších odvětví. Podrobně jsou zde popsány projekty většího rozsahu, významné události a důraz je kladen na statistiku v číslech. Příspěvkové organizace a bezpečnostní složky jsou zde zmíněny okrajově, jelikož mají vlastní výroční zprávy, na které bude odkázáno. Výroční zpráva bude brzy k dispozici také v tištěné podobě.

Výroční zpráva města Klášterce nad Ohří za rok 2017